Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının ve henüz biröte yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın elbette katkısızlandığını öğrenmek kadar temel durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapsı; beniâdem sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına normal faziletli nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir başka özelliği kilit + karakol seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Birsonsuz şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın Kapkaloriın hizmetını etkili olmak kucakin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsaklama geçirmek yahut amatörce salgılamak ağırbaşlı sonuçlara gaye hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı dizi otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını Yangın Kapısı kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page